Beauty

Wij streven er altijd na om samen met u de behandeling tot een succes te maken en na alle tevredenheid te laten verlopen. De prijzen van de behandelingen en producten zijn zeer aantrekkelijk voor iedereen, voor jongeren zijn er speciale tarieven.
De producten waar we mee werken staan bekend om hun goede kwaliteit maar zijn tevens betaalbaar.

Prijslijst Beautysalon

Wat is Mirco-Needling?

Micro-Needling is een techniek waarbij elemeneten van de fractional-laser en de traditionele meso-therapie worden gecombineerd tot een nieuwe bijzonder effectieve methode voor huidverbetering en anti-aging.

Het Mirco-needingapparaat maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden mirco-perforaties in de huid. Deze door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen uit meso preparaten. De meso-werkstoffen worden snel en diep opgenomen. Tevens zorgen de duizenden prikjes in de huid voor de aanmaak van eigen collageen en elastine.

De combinatie van het diep inbrengen van meso preparaten en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine maken de nieuwe Micro-Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Maar ook littekens en striae kunnen met deze techniek goed worden behandeld. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip (zgn. barcode) zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker.

Klik hier om direct een afspraak te maken